Производи

Alе Dog Maintance 20 kg

1,700.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -21%
Сирови масти-6,5%
Сирови-влакна-5%

Комплетна храна за возрасни кучиња со умерена физичка активност , со говедско месо

Земја на потекло – Италија