Производи

Екотор – Бактостоп-35 мl.

180.00 ден

Бактостоп-против гниење на перки и шуги , бели точки, крвави запаленија , стомачна водена болест и други бактериски запаленија кај риби во слатководни аквариуми.

Земја на потекло : Македонија