Производи

Екотор – Протобак Стоп – 35 ml.

180.00 ден

Протобак стоп-против отворени рани и чиреви, стомачна водена болест , гниење на перки , шуги и други кожни и секундарни бактериски инфекции кај аквариумски риби.

Земја на потекло : Македонија