Производи

Лежалка  за кучиња- Henry

1,300.00 ден

Description

Лежалка  за кучиња- Henry

Се пере на 30  °C

Со патент ,100% полиестер

Дим. 64 x 51 x 5 цм

Земја на потекло –Германија