Производи

BonaCibo Adult Dog – High Energy 15 kg

3,940.00 ден

Description

ЗА АКТИВНИ ВОЗРАСНИ КУЧИНА ОД СИТЕ РАСИ

BonaCibo Adult High Energy, со збогатената содржина на протеини и масти ја поддржува високата активност и непрекинатото вежбање.

СОСТОЈКИ: Исушен пилешки протеин (36%), Балдо ориз(20%), Пченка, Рафинирана пилешка маст, Грашок,  Брашно од Аншоа (6%), Пивски квасец, Маст од Аншоа, Хидролизирани пилешки дробови, , Нуклеотиден квасен протеин, Исушена шекерна репа, Минерали , Пребиотик Mannan Oligo  Сахарити, , Морски алги,  Прав од боровница, Екстракт од Јукка, Pisilyum, прав од  цвет на Кадива.

АНАЛИТИЧКИ СОЕДИНЕНИЈА:Протеин 28%,Масти 15%,Суров пепел 8%,Сурова Целулоза ( Влакна) 2,5%,Омега-6 3,7%,Омега-3 0,75%

ДОДАТОЦИ:Витамин A 30.000 IU/kg,Витамин Д3 1.300 IU/kg, Витамин E 440 IU/kg,Витамин Ц 190 mg/kg,Ниацин 24 mg/kg,Бакар ( во форма на Сулфат) 18 mg/kg

 ВИСОК ПЕРФОРМАНС

BonaCibo Adult High Energy  ги дава хранливите материи и енергија кои се потреби при зголемени  долготрајните вежбања и работења на активните кучина, во исто време содржи и масни киселини, аминокиселини и минерали во оптимално ниво кои му дават висок перформанс на вашето куче.

ИДЕАЛНА ТЕЖИНА

BonaCibo Adult High Energy, формулиран е со избалансиран однос на масти и протеини кои му овозможуват на вашето куче да ја одржи идеалната телесна тежина, да има долг живот и здрав метаболизам.

ЗДРАВИ ЗГОБОВИ

Со зголемената содржина на природен глукозамин и кондроитин, за здрави зглобови  кај активните кучиња го подржува развојот на здрава и еластична рскавица.

 ПОДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

BonaCibo Adult H.E. со пребиотичките природни влакна кои ги содржи го поддржува развојот на корисните бактерии во цревата и помага за намалувањето на дејството на патогените, го поддржува имунитетот и го оптимизира варењето.

ЗДРАВ ДИГЕСТИВЕН СИСТЕМ

Со прецизно процесирање на тешко сварливи храни BonaCibo Adult High Energy помага за максимално варење.

 ЗДРАВЈЕ НА КОЖАТА И ВЛАКНАТА

BonaCibo Adult High Energy, за поддржување на здрава кожа и формирање на сјајни влакна збогатен е со минерали и амино киселини, има избалансиран однос на масните киселини Омега-6 :Омега-3

ЗДРАВЈЕ НА МУСКУЛИТЕ 

За подршка на формирање на мускули и здрава и безмастна телесна маса збогатена со додатоци на А витамин и Ниацин.

 ИЗБАЛАНСИРАНИ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Во отимално ниво содржи минерали за подржување на метаболизот и непрекидно произведување на енергија.