Производи

BonaCibo Puppy-пилешко риба и ориз 15 кг

3,770.00 ден

Description

МАЛО КУТРЕСо Пилешко со додаток  на Аншоа и Ориз (Puppy – Chicken with Anchovy & Rice)

ЗА СИТЕ МАЛИ КУТРИЊА ДО 12 МЕСЕЦИ ОД СИТЕ РАСИ , СКУЧНИ И ЖЕНКИ ВО ЛАКТАЦИЈА

BonaCibo Puppy , е формулирана за давање на екстра енергија за здрав развој на вашето мало кутре. Со избалансиран однос на протеини, масти и јаглени хидрати помагајки на метаболизмот и развојот на коските овозможува здраво растење.

  Сува Храна за Мали Кутриња

СОСТОЈКИ: Исушен Пилешки Протеин (37%), Балдо Ориз (18%), Пченка, Рафинирана пилешка маст, Грашок, Брашно од Аншоа (6%), Пивски Квасец, Масло од Аншоа, Харнуп, Хидролизирани Пилешки Дробови, Нуклеотиден Квасен Протеин, Исушена шекерна репа, Минерали, Пребиотички Mannan Oligo Сахарити, Морски алги, Прав од боровница,  Екстракт од Јукка, Pisilyum, прав од цвет на Кадива.

АНАЛИТИЧКИ СОЕДИНЕНИЈА:Протеин 30%,Масти 15%,Суров пепел 8%,Сурова Целулоза ( Влакна) 2,2%,Омега-6 3,6%,Омега-3 0,75%

ДОДАТОЦИ:Витамин A 30.000 IU/kg,Витамин Д3 1.800 IU/kg, Витамин E 400 IU/kg,Витамин Ц 200 mg/kg,Ниацин 24 mg/kg,Бакар ( во форма на Сулфат) 15 mg/kg

 ЗДРАВ РАЗВОЈ

BonaCibo Puppy, за здраво растење и идеалнa работa на дигестивниот систем на вашето мало кутре , за да има  долг живот формулиран е со избалансиран однос на протеини и масти.  Воедно оптималната избалансираност на минералите во формулацијата го подржува развојот на коските на вашето мало кутре.

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

BonaCibo Puppy  со пребиотичките природни влакна кои ги содржи го подржува развојот на корисните бактерии во цревата и помага за намалувањето на дејството на патогените, го поддржува имунитетот и го оптимизира варењето.

ЗДРАВ ДИГЕСТИВЕН СИСТЕМ

Со прецизно процесирање на варењето на тешко варливи храни BonaCibo Puppy помага за максимално варење.

ЗДРАВЈЕ НА ЗГЛОБОВИТЕ

Со природните состојки на глукозамин и кондритин го подржува здравјето на рскавицата кои се услов за здрави и еластични зглобови.

ЗДРАВЈЕ НА КОЖАТА И ВЛАКНОТО

BonaCibo Puppy, за поддржување на здрава кожа и формирање на сјајни влакна збогатен е со минерали и амино киселини, има избалансиран однос на масните киселини Омега-6 :Омега-3.

ИЗБАЛАНСИРАНИ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Во отимално ниво содржи минерали за поддржување на метаболизот и непрекидно произведување на енергија. За правилен развој на скелетот сите основни минерали се во форма која лесно се апсорбира во телото.

ЗДРАВА БРЕМЕНОСТ

Со високата концентрација на сварливи протеини и избалансирани аминокиселини BonaCibo Puppy, е идеална храна за скучни кучички при носењето на на малите кутриња во бременоста како и помошта за оптимизирање на имунитетот.

ЗДРАВ ПЕРИОД НА ДОЕЊЕ

BonaCibo Puppy  помага за обезбедувањето на млеко со богати масни киселини и минерали кои се неопходни за здрав развој на скелетот и здравото растење на малите кутриња.