Производи

Bosch Reproduction 7.5 kg

1,700.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -27,0%
Сирови масти-16.0%
Сирови-влакна-2,5%
Сиров пепел-6,5%

Комплетна храна за бремени кучки и кучки за време на лактација