Производи

Coat Comb – Чешел едностран

370.00 ден

должина 21 cm
за одржување и чистење на влакно и подвлакно
погоден за сите должини на влакно
нежна нега на влакното благодарение на заоблени запци
ергономска рачка со гумена облога за лесно ракување

Земја на потекло – Германија