Производи

Collar Softra – Околувратник Софтра

300.00 ден380.00 ден

атрактивни, модерни бои
невообичаено, мек материјал
со меки апликации
рефлектирачки ленти
не рѓосувачки материјал

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Должина (cm)

31 – 39, 37 – 45, 44 – 52, 52 – 60

Боја

Плава/ темно плава, Црвено/бордо