Производи

Double Chain Collar – Двоен околувратник

300.00 ден590.00 ден

Безбеден
хромиран материјал
аргон-заварени прстени
ограничување при влечење

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Должина (cm)

35-45, 40–50, 45–55, 50–60