Производи

Eurobeef 15кг

2,470.00 ден

Description

Состојки: житарки, сушено месо 23,5% (говедско мин. 6,5%, свинско, живина), масти

живина, пулпа од репка, пулпа од јаболко 2,5%, хидролизиран живински црн дроб

и свинско месо 2%, минерали.

Аналитички компоненти: сурови протеини 22,6%, сурови масла и масти 14%, сурова

влакна 4,5%, суров пепел 8%, калциум 1,5%, фосфор 1%.

Произведено во Р. Чешка