Производи

Fitmin For Life Canned -пилешко, јагнешко, телешко 400 g

200.00 ден

Clear
Description

Нова формула на Fitmin For Life
Конзервираното  месо  направено од свежо месо и благодарение на тоа го зачувува својот уникатен вкус. Погоден е како додаток и ревитализација на сува храна. Конзервираната храна е дополнителна храна.
Дали вашето куче е активно? Дали скока, трча, апортира и му треба повеќе енергија? Не двоумете се да му дадете вкус на конзервирано  месо направено од свежо месо без бои, соја, ароми и хемиски ароми. Благодарение на внимателната подготовка, конзервираното месо обезбедува зачувување на хранливите материи и балансиран сооднос на витамини и минерали. Ова ќе го одржи вашето куче среќно и полно со енергија. Одличен додаток и ревитализација на сува храна.

• 100% месо
• Рецепт збогатен со витамини и минерали
• Без глутен, соја и шеќер
• Не содржи никакви житарки, хемиски конзерванси, ароми или бои

Земја на потекло Р.Чешка

Additional information
вкус

Пилешко I Јагнешко I Телешко