Производи

Flexi Leash New CLASSIC NEON – Флексибилен Поводник Класик Неон

1,160.00 ден1,700.00 ден

5 m поводник со извлекување
флуоресцентно обоен
со рефлективна површина

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Големини (cm)

S, M, M/L