Производи

Kennel Natural Chewy Bones-награди коски

190.00 ден400.00 ден

Clear
Description

-коските ја  задоволуваат  инстинктивната потреба за грицкање на вашето куче, благодарение на неговата структура, тоа му помага на вашето куче да ги отстрани  плаките од забите, помагајќи му на тој начин има поздравите заби и непца.

Земја на потекло-Турција

Additional information
дожина

7,5цмx4 парчиња-бели, 7,5цмx4 парчиња-кремови, 30цм едно парче-кремови