Производи

Kiramore Cat Sterilized&Light 15kg

2,400.00 ден

Хемиски состав
Сирови протеини -34%
Сирови масти-10 %
Сирови-влакна-3,4 %

Комплетна храна за мачиња над 12 месеци, како и за мачки со екстремно ниско ниво на движење, со пилешко и ориз

Земја на потекло –Италија