Производи

Koccole Croccantini Elegance 20kg

2,200.00 ден

Хемиски состав
Сирови протеини -31%
Сирови масти-10 %
Сирови-влакна-3,6%

Комплетна храна за мачки над 12 месеци, со вкус на риба и зеленчук

Земја на потекло –Италија