Производи

Meadow Pet-Магнет црн за аквариум

250.00 ден310.00 ден

Магнет за аквариум кој служи за отстранување на алгите од аквариумот

Земја на потекло : Кина

Clear
Additional information
Должина (cm)

5, 10, 15