Производи

Muzzle plastic – Заштитна маска

240.00 ден520.00 ден

Обложена со кожен материјал

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Должина на устата Обем на устата
18 cm 4 cm
21,5 cm 5 cm
24 cm 6 cm
27 cm 7 cm
31 cm 7,5 cm
35 cm 8,5 cm
39 cm 9 cm
Additional information
Должина на устата (cm)

18, 21,5, 24, 27, 31, 35, 39