Производи

Oster Premium 2-in-1 Brush – Oster Премиум 2-во-1

650.00 ден

ги отстранува мртвите влакна и го отплеткува заплетканото влакно  
екстра голем, со отпорен држач за подобро ракување  
високо-квалитетн нерѓосувачки челик со синтетички влакна

Земја на потекло – Германија