Производи

Tropical Flakes – Храна за риби

180.00 ден

Основна високо протеинска храна за сите видови на аквариумски риби
Тропикал Flakes е високо протеинска храна со високо протеинска вредност, егзогени амино киселини, минерали и витамини. Таа е лесно сварлива и промовира здрав раст и развој..