Производи

Vitali Cat -Витаминска паста за возрасни мачки

450.00 ден 280.00 ден

Description

VitaliCAT-паста

Витаминска паста за мачки

Опис: VitaliCAT Paste е целосен и добро избалансиран додаток  кој содржи витамиин, амино киселини и манан-олигосахарид (MOS) за поддршка на здравиот развој на мачките.

Соstav: лизин, метионин, витамин А, витамин Д3, таурин, ниацин, Ca-D-пантотенат, витамин Б6, витамин Б1, витамин Б2, витамин К, биотин, витамин Б12

Лизин; обезбедува поефикасно работење на имунолошкиот систем.

Метионин; помага да се заштитат бубрезите, крзното и кожата.

Витамин А; го зајакнува видот, помага во намалување на сувоста,  и чешањето што може да се појави на кожата на вашиот мал пријател и помага да се одржат кожата и крзното здрави.

Ca-D-пантотенат; е антистресен витамин. Нашите крзнени пријатели не можат да се борат против инфекциите ако не добијат доволно количество витамин Б5.

Витамин Б12; помага да се произведе енергија од маснотии и придонесува за квалитетот на кожата и крзното.

VitaliCAT пастата содржи таурин кој ја поддржува работата на очите и срцето; И биотин кој помага да се бори против губење на крзно.

Водич за хранење: За да се задоволи потребата од витамини и аминокиселини кај возрасни мачки, додадете 2,5 грама дневно во нивната храна или може да се дадат директно (0,5 гр е приближно 1 см). Обезебедете свежа вода за пиење постојано.

Поради вклучување на витамин Д3, тој не може да се користи заедно со витамин Д2.

Нето волумен: 100 ml (3,38 fl. Oz)

Земја на потекло -Турција