Производи

Pro Plan- Large robust adult (пилешко)-14 кг.

3,700.00 ден

Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо

Земја на потекло: Унгарија