Производи

BonaCibo Adult Cat-јагнешко и ориз -5 кг

1,200.00 ден

Description

ДЕХИДИРАНА ХРАНА ЗА ВОЗРАСНИ МАЧКИ Со јагнешко месо и ориз

BonaCibo Cat,  Избалансирана во оптимално ниво на протеини  масти и јаглени хидрати во текот на целиот живот на вашата мачка и дава енергија и живост.Покрај тоа за поддржување на имунуитетот збогатена е со антиоксиданти, витамини и растителни екстракти. Го намалува ризикот на формирање на уринарен камен , го одржува мускулното здравје, го отимизира варењето и помага за исфрлање на влакното заради неправилно варење .Високата количина на таурин го поддржува нервниот систем, видот и работата на срцето .

СОСТОЈКИ: Исушен Јагнешки Протеин(42%), Балдо ориз (16%) Пченка, Рафинирана пилешка, Грашок, Брашно од ашоа (0,6%) Брашно од ракчиња, Пивски квасец, Хидролизирани пилешки дробови, Маст од аншоа, Нуклеотиден квасен протеин, Минерал, Пребиотични Mannan Oligo Сахарити, Морски алги, Екстракт на Јукка, Прав од дренка, Pisilyum.

АНАЛИТИЧКИ СОЕДИНЕНИЈА:Протеин 36%,Масти 16%,Суров пепел 8%,Сурова Целулоза ( Влакна) 2,5%,Омега-6 3,7%,Омега-3 0,75%,

ДОДАТОЦИ:Витамин A 25.000 IU/kg,Витамин Д3 1.500 IU/kg,Витамин E 150 IU/kg,Витамин Ц 25 mg/kg,Ниацин 50 mg/kg,Таурине 2.200 mg/kg,Бакар ( во форма на Сулфат) 18 mg/kg