Производи

Muzzle Nylon – Заштитна маска изработена од текстил

250.00 ден370.00 ден

прилагодливи
спречува гризење и лаење

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Должина на устата Обем на устата
12 – 14 cm 5,5 cm
14 – 20 cm 6,5 cm
17 – 22 cm 7,5 cm
18 – 24 cm 8,5 cm
20 – 26 cm 9,5 cm
22 – 30 cm* 11,0 cm
Additional information
Должина на устата (cm)

12–14, 14–20, 17–22, 18–24, 20–26, 22–30