PADOVAN

Showing 1–16 of 39 results

 • Biscuit – Бисквити за папагали 30гр. (4 парчиња)

  60.00 ден

  Дополнителна храна за птици со семе, кои им даваат дополнителна енергија на вашата птица и за подобар имунитет .

  Земја на потекло : Италија

 • Charmy 1 – Шампон за куче со кратко влакно

  210.00 ден

  Шампон за куче со кратко влакно. Помага при расчешлување, дава сјај на влакното и освежува.

  Земја на потекло : Италија

 • Charmy 3 – Шампон за куче со долго влакно

  210.00 ден

  Шампон за куче со долго влакно. Помага при расчешлување, дава сјај на влакното и освежува.

  Земја на потекло : Италија

 • Charmy 5 – Шампон за куче со бело влакно

  210.00 ден

  Шампон за куче со бело влакно. Помага при расчешлување, дава сјај на влакното и освежува.

  Земја на потекло : Италија

 • Charmy 9 – спреј за суво капење 250мл

  240.00 ден

  Спреј за суво капење и одржување на хигена на домашни миленици. Миленикот прво се прска со спрејот од вратот надолу по телото и потоа се брише со сува крпа. Можете и секојдневно да го користите.

  Земја на потекло : Италија

 • Deo Talco – Дезодоранс за миленици 125мл

  360.00 ден

  Дезодоранс со антибактериски агенс за кучиња и мачиња. Го неутрализира лошиот мирис , оставајќи зад себе пријатен мирис.

  Земја на потекло : Италија

 • Garden food – Храна за диви птици

  180.00 ден

  Храна за диви птици

  Земја на потекло: Италија

 • Padovan – Biogrit – 700 gr

  130.00 ден

  Дополнителна храна за птици , океанска песок и кршени школки кои помагаат за подобро варење на храната.

  Земја на потекло: Италија

 • Padovan – Canarini Grandmix – 1 kg

  200.00 ден

  Микс од зрна со витамини за канаринци.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Cocorite Grandmix – 1 kg

  170.00 ден

  Микс од зрна со витамини за мали папагали.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Melange vegetable – 300 gr.

  120.00 ден

  Дополнителна храна за птици со вкус на зеленчук.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Multi vitaminico – 30 ml.

  240.00 ден

  Vitaminico – Мултивитамини за птица во вид на капки се додаваат во вода или храна 4-5 ml на kg храна или 1 l вода. Содржат , витамини: А , K3,D3 , В1 , В2 , В6 , В12 , Е , C , calcium , biotin , мултивитамини кои е пожелно да им се даваат на вашата птица , во стресни ситуации пр. ако треба да патувате со неа или кога се менува времето па има нагла промена на температурите и слично.

  Се додаваат во вода или храна 4-5 ml на kg храна или 1 l вода.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Mutavigor – 30 ml.

  240.00 ден

  Mutavigor – Витамини за птица во вид на капки се додаваат во вода или храна 2-3 ml на kg храна или 1 l вода. Содржат , витамини: А , D3 , В1 , В2 , В6 , В12 , Е , C , calcium , biotin , мултивитамини кои им помагаат кога им се менуваат пердувите на вашата птица и за поинтензивна боја.

  Се додаваат во вода или храна 2-3 ml на kg храна или 1 l вода.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Ovomix goldgiallo – 1kg

  220.00 ден

  Дополнителна храна за птици.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Parrocchetti Grandmix -850 gr.

  180.00 ден

  Микс од зрна со витамини за средни папагали.

  Земја на потекло : Италија

1 2 3