Производи

Светлосен околувратник

890.00 ден

Description

• погоден за кучиња со долго влакно

• Може да се изберат 2 нивоа на трепкање или постојана светлина

• батерија што се полни преку USB кабел

• водоотпорен

• Видлив до 500 m

• Може да се скрати индивидуално, макс. Обем на вратот 65 см

• Вклучува USB кабел

боја -сина , жолта