Производи

Bosch Active 3kg/15kg

650.00 ден3,200.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -25,0%
Сирови масти-16.0%
Сирови-влакна-2,5%
Сиров пепел-6,3%

Комплетна храна за кучиња со повисоко ниво на активност .

Clear
Additional information
Тежина (кg)

3, 15