Производи

Alleva Life Puppy – Junior Giant C2 15 kg

2,450.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -26%
Сирови масти-14%
Сирови-влакна-2,5%
Калциум-1,1%
Фосфор-0,88%
Линоленска киселина -1,8%
Омега 6-1,52%
Омега 3-0,29 %

Комплетна храна за кутриња на големи раси во интензивен раст, соджи глукозамин и хондроитин кои го подржуваат развојот на зглобовите и мускулите

Земја на потекло – Италија