Производи

Anti-Slip Collar – Нелизгачки околувратник

290.00 ден380.00 ден

исклучително издржлив
идеален за употреба во влажни услови

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Должина (cm)

33 – 39, 38 – 46, 45 – 53, 53 – 61