Производи

DOG&DOG Traditional – Vitale energy – 20 kg

1,900.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -25%
Сирови масти-13%
Сирови-влакна-3,5%
Сиров пепел-10%

Комплетна храна за возрасни кучиња , со висока физичка активност , како и кучки во завршна фаза на бременост и доење, од пилешко месо