Производи

Oster premium flexible wire brush – Остер премиум флексибилнa четка

1,200.00 ден

прилагодлив на контурите на телото
допринесува за лачење на природни масти и обезбедува сјајно влакно
иглички направени од високо-квалитетен нерѓосувачки челик

Земја на потекло – Германија

Description

Флексибилната четка за отстранување на мртво влакно се грижи за телото на вашето домашно милениче, од и ја ослободува од нечистотија и лабавато подвлакно, без непријатно влечење. Флексибилната глава обезбедува оптимална прилагодување кон телото.

Со врвните серии за нега од производите за нега на животни во Остер, новите стандарди се поставени во грижата за крзно во областа на миленичиња.

Висококвалитетни материјали, изработка од прва класа, ергономски, иновативен и уникатен дизајн ја прават оваа серија она што сопствениците на миленичиња го сакаат за нивно милување: Премиум квалитет .