Производи

Royal Canin- Giant junior

5,130.00 ден

Комплетно избалансирана храна (за гигантски раси) за кучиња до 12 месечна возраст од познатиот бренд “Ројал Канин”

Вреќа 15кг.

Земја на потекло: Франција