BOSCH

Showing 1–16 of 19 results

 • Bosch – Бисквити награди за куче

  20.00 ден

  Cake

  Ужинка за гигантски раси за чистење и зајакнување на забите.

  Ужинка со месо од живина.

  Bosch- Бисквити награди за куче дијаметар: 8 см

  Цена: 20 ден./ 1 парче

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch – Бисквити награди за куче големи коски 1кг

  390.00 ден

  Biscuit Lamb & Rice

  Бисквити со јагнешко месо и ориз
  Bosch- Бисквити награди за куче големи коски

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Active 3kg/15kg

  650.00 ден3,200.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -25,0%
  Сирови масти-16.0%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-6,3%

  Комплетна храна за кучиња со повисоко ниво на активност .

 • Bosch Goodies DENTAL- Бисквити награди за куче 450гр

  330.00 ден

  Goodies Dental

  Ужинка за заштита на забите од забен камен

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Goodies Grain Free- Бисквити награди за куче 450гр

  330.00 ден

  Ужинка без житарки

  Особено за мали раси на кучиња

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Goodies Hair & Skin- Бисквити награди за куче 450гр

  330.00 ден

  Goodies Hair & Skin

  Ужинка за здрава кожа и крзно

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch High premium concept adult fish and potato – 3 kg,15kg

  690.00 ден3,450.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -21,5%
  Сирови масти-10,5%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-5,7%

  Комплетна храна за кучиња нормална активност.

 • Bosch High premium concept adult lemb&rise – 3kg/15kg

  650.00 ден3,200.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -21,5%
  Сирови масти-10,5%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-5,7%

  Комплетна храна за кучиња нормална активност.

 • Bosch High premium concept adult poultry&millet – 3 kg

  650.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -21,5%
  Сирови масти-10,5%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-5,8%

  Комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност.

 • Bosch High premium concept maxi adult – 3kg/15kg

  650.00 ден3,200.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -21,5%
  Сирови масти-12,0%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-5,8%

  Комплетна храна за возрасни кучиња од големи раси со нормална активност.

 • Bosch Junior Medium -15 kg

  3,600.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини-26,0%
  Сирови масти-17.0%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-6,0%

  Комплетна храна за млади кученца од средни раси.

 • Bosch Light- Бисквити награди за куче 450гр

  290.00 ден

  Ужинка за кучиња со прекумерна тежина

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Mini Junior – 15 kg

  3,700.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -26,0%
  Сирови масти-17.0%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-6,0%

  Комплетна храна за млади кученца од мали раси.

 • Bosch Reproduction 7.5 kg

  1,700.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -27,0%
  Сирови масти-16.0%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-6,5%

  Комплетна храна за бремени кучки и кучки за време на лактација

 • Bosch- Бисквити награди за куче

  10.00 ден

  Biscuit Lamb & Rice

  Бисквити со јагнешко месо и ориз

  Bosch- Бисквити награди за куче должина :7 см

  Цена: 10 ден./ 1 парче

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch- Бисквити награди за куче мали коскички 1кг

  390.00 ден

  Training Mini

  За чистење на забите и здрави мускули за џвакање

  Земја на потекло : Германија

1 2