FITMIN

Showing 1–16 of 37 results

 • Fitmin For Life -Junior Large Breeds 3kg,15kg

  820.00 ден3,860.00 ден

  Комплетна храна за кученца од големи и џиновски раси од 5 до 18 месеци со контролирана енергетска содржина.

  Сирови протеини 28%, сирови масла и масти 16%, сирови влакна 3%, сирова пепел 8%, калциум 1.5%, фосфор 1%.

  месо (свежо месо / пилешко, свинско месо, говедско месо / 22,5%, сушено пилешко месо 23%, хидролизиран пилешки црн дроб 3,5%), ориз,  живина (10,7%), , хидролизирани живински протеини,  пивски квасец ,   јаболко, масло од лосос (0.4%), глукозамин (0.15%), хондроитин сулфат (0.08%), корени на цикорија (0.05%).

  – со контролирана енергетска содржина за здрав развој на скелетот на кучето

  – хондроитин сулфат и глукозамин сулфат

  – со DHA за поддршка на здрав развој на нервните клетки

  – избалансиран дел од омега 3 и 6 масни киселини за здрава кожа и влакно

  – свежото месо и  црниот дроб  гарантираат исклучителна вкусност на храната

   

 • Fitmin For Life Adult all breeds 3kg,15kg

  3,600.00 ден

  Комплетна храна за возрасни кучиња од сите раси

  Сирови протеини 25%, сирови масла и масти 14,5%, сирови влакна 3,4%, сирова пепел 8%, калциум 1,4%, фосфор 1,1%.

  месо (свежо месо / пилешко, свинско, говедско месо / 20%, сушено пилешко месо 22%, хидролизиран пилешки црн дроб 3%), , ориз, ),  јаболко, мононатриум фосфат, целулоза, цикори (0,01%)

  – избалансиран дел од омега 3 и 6 масни киселини за здрава кожа и влакно

  – екстракт од цикорија корени како пребиотици, за поддршка на цревната микрофлора

  – свежото месо и  црниот дроб гарантираат исклучителна вкусност на храната

   

   

   

 • Fitmin For Life Adult large breeds 3kg,15kg

  560.00 ден2,600.00 ден

  Комплетна  храна за возрасни кучиња за големи и џиновски раси (од 15 -18 месеци до 7 години)

  Сирови протеини 26%, сирови масла и масти 14,5%, сирови влакна 3,8%, сирова пепел 8%, калциум 1,5%, фосфор 1%.

  месо (свежо месо / пилешко, свинско, говедско месо / 20%, сушено пилешко месо 24%, хидролизиран пилешки црн дроб 3%),  ориз,  хондроитин сулфат (0.08%), корени на цикорија (0.01%), масло од лосос (0.3%),  , глукозамин (0.08%).

  – хондроитин сулфат и глукозамин сулфат

  – свежото месо и  црниот дроб  гарантираат исклучителна вкусност на храната

  – избалансиран дел од омега 3 и 6 масни киселини за здрава кожа и влакно

  – екстракт од цикорија корени како пребиотици, за поддршка на цревната микрофлора

   

   

 • Fitmin For Life Adult mini 3kg,15kg

  820.00 ден3,600.00 ден

  Комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси

  Сирови протеини 26%, сирова масла и масти 16%, сирови влакна 3,6%, сиров пепел 9%, калциум 1,4%, фосфор 1,1%

  месо (свежо месо / пилешко, свинско, говедско месо / – 30%, сушено пилешко месо 21%, хидролизиран пилешки црн дроб 3.5%),  живина, ориз, сушена (шеќерна репка) 1%, притисн јаболко, мононатриум фосфат,  целулоза, цикорија корени (0.01%)

  – природен извор на витамини и минерали

  – избалансиран дел од омега 3 и 6 масни киселини за здрава кожа и влакна

  – екстракт од цикорија корени како пробиотици, за поддршка на цревната микрофлора

  – свежото месо и  црниот дроб  гарантираат исклучителна вкусност на храната

  – со пивски квасец, природен извор на витамин Б

   

 • Fitmin For Life Light & Senior 3kg,15kg

  510.00 ден2,600.00 ден

  Комплетна храна за возрасни кучиња со намалена енергетска содржина, идеална за кучиња со прекумерна тежина и  кучиња сениори .

  Сирови протеини 20%, сирови масла и масти 8%, сирови влакна 3,6%, сиров пепел 7%

    живина, ориз,сушена (шеќерна репка),  маслиново масло, сушено пилешко месо 12%, хидролизиран пилешки црн дроб 3,5% пулпа 2%, пивски квасец, 1%  јаболко,  масло од лосос 0,5%, монокалциум фосфат, нуспроизвод на ензимите од Aspergillus niger, корени на цикорија 0,01%

  – пулпа од шеќерна репка како извор на фини влакна

  – свежото месо  црниот дроб гарантираат исклучителна вкусност на храната

  – избалансиран дел од омега 3 и 6 масни киселини за здрава кожа и влакно

  – екстракт од цикорија корени како пробиотици, за поддршка на цревната микрофлора

   

   

 • Fitmin For Liffe -Puppy 3kg,15kg,

  3,560.00 ден

  Комплетна храна за кученца , бремени и женки во лактација  за кучиња од сите раси.

  Сурови протеини 30%, сурови масла и масти 18%, сурови влакна 3%, суров пепел 8.5%, калциум 1.6%, фосфор 1.1%.

  состав: месо (свежо месо / пилешко, свинско, говедско месо / 25%, сушено пилешко месо 28%, хидролизиран пилешки црн дроб 3.5%), живина маст (11.6%), блендирано јаболко, масло од лосос (0,4%), корени на цикорија (0,1%)

  – со DHA за поддршка на здрав развој на нервните клетки

  – избалансиран дел од омега 3 и 6 масни киселини за здрава кожа и крзно

  – екстракт од цикорија корени како пребиотици, за поддршка на цревната микрофлора

  – свежото месо и облогата на црниот дроб  гарантираат исклучителна вкусност на храната

  – со пивски квасец, природен извор на витамин Б

   

   

 • Fitmin Maxi Junior 3kg,15kg

  850.00 ден4,100.00 ден
 • Fitmin Maxi Puppy 15kg

  4,160.00 ден
1 2 3