GHEDA

Showing 1–16 of 22 results

 • Ciuffi-adult-atletic 10 kg

  1,400.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -23%
  Сирови масти-11,5%
  Сирови-влакна-3,7%
  Сиров пепел-9,5%

  Комплетна храна за кучиња од сите големини со висока физичка активност, со пилешко ориз и зеленчук.

  Земја на потекло Италија

 • Kiramore – Adult – Active 15kg

  2,100.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -25,2%
  Сирови масти-14%
  Сирови-влакна-3,1%
  Омега 6 >1,6
  Омега 3>0,07%

  Комплетна храна за кучиња од средни раси од 12 месеци со висока физичка активност , со говедско и зеленчук

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore – Adult – Maintenance – 15kg

  2,200.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -26,4%
  Сирови масти-13%
  Сирови-влакна-3,4%
  Омега 6 >1,85%
  Омега 3>0,07%

  Комплетна храна за кучиња од сите големини со умерена физичка активност , со пилешко и мисиркино месо ,за
  контролирана и балансирана тежина

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore – Adult – Tonic – 15 kg

  2,100.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -26%
  Сирови масти-15%
  Сирови-влакна-3,3%
  Омега 6 >1,9%
  Омега 3>0,07%

  Комплетна храна за кучиња од мали раси , богата со јагнешко месо

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore – Adult – Topenergy -15kg

  2,260.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -30%
  Сирови масти-20%
  Сирови-влакна-3%
  Омега 6 >2,8%
  Омега 3>0,14%

  Комплетна храна за кучиња од сите големини со висока физичка активност , со пилешко

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore – Puppy – maxi -15 kg

  2,350.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -26,5%
  Сирови масти-14,5%
  Сирови-влакна-2,7%
  Омега 6 >2,2%
  Омега 3>0,12%

  Комплетна храна за кутриња од средни и големи раси , со пилешко и риба за правилен раст и развој

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore Cat – Hairball 1,5 kg

  310.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -31%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,6%

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци, со вкус на црвено месо

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Gourmet 1,5 kg

  280.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини-31 %
  Сирови масти-13 %
  Сирови-влакна-3,2 %

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци , со избирлив апетит, со чварки и сирење

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Gourmet 1,5 kg

  290.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини-35 %
  Сирови масти-16 %
  Сирови-влакна-2,3 %

  Комплетна храна за мачиња од 2 до 12 месеци како и за мачки во завршна фаза на бременост со пилешко и ориз

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Indoor 1,5 kg

  280.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -28 %
  Сирови масти-12 %
  Сирови-влакна-2,8 %

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци во затворени домашни услови, со пилешко и мисиркино месо

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore Cat Outdoor 1,5 kg

  280.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -32 %
  Сирови масти-13 %
  Сирови-влакна-2,8 %

  Комплетна храна за мачки онад 12 месеци во отворени услови, како и мачки во бременост и доење со риба и ориз

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore Cat Sterilized&Light 15kg

  2,400.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -34%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,4 %

  Комплетна храна за мачиња над 12 месеци, како и за мачки со екстремно ниско ниво на движење, со пилешко и ориз

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Urinary 15kg

  2,400.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -30,8%
  Сирови масти-13 %
  Сирови-влакна-3,0 %

  Комплетна храна за мачиња над 12 месеци, со мисиркино месо и состојки кои го регулираат Ph на урината и спречуваат појава на кристали

  Земја на потекло –Италија

 • Koccole Croccantini Complete 20kg

  2,200.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -31%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,6%

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци, со вкус на телешко месо и зеленчук

  Земја на потекло –Италија

 • Koccole Croccantini Elegance 20kg

  2,200.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -31%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,6%

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци, со вкус на риба и зеленчук

  Земја на потекло –Италија

 • Koccole Croccantini Fitness 20kg

  2,200.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -31%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,6%

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци, со вкус на бело месо

  Земја на потекло –Италија

1 2