Кучиња

Showing 1–16 of 507 results

 • 4-Tone Clicker – Кликер со 4 тонови

  180.00 ден

  алатка за обука
  4 различни, звучни тонови за кучиња

 • Alleva Life HP 15kg

  2,560.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -30%
  Сирови масти-18%
  Сирови-влакна-2,5%
  Сиров пепел-7,5%
  Калциум -1,3%
  Фосфор-0,9%
  Линоленска киселина -2%
  Омега 6-1,3%
  Омега 3-0,17 %

  Комплетна храна за за многу активи кучиња (ловни,работни,агилни),гравидни и кучки во лактација.

  Земја на потекло Италија

 • Alleva Life Puppy – Junior Giant C2 15 kg

  2,450.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -26%
  Сирови масти-14%
  Сирови-влакна-2,5%
  Калциум-1,1%
  Фосфор-0,88%
  Линоленска киселина -1,8%
  Омега 6-1,52%
  Омега 3-0,29 %

  Комплетна храна за кутриња на големи раси во интензивен раст, соджи глукозамин и хондроитин кои го подржуваат развојот на зглобовите и мускулите

  Земја на потекло – Италија

 • Alleva LifeM2 – Adult 15 kg

  2,550.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -26%
  Сирови-влакна-2,5%
  Калциум-1,3%
  Фосфор-0,9%
  Линоленска киселина -1,7%
  Омега 6-1,69%
  Омега 3-0,26 %

  Комплетна храна за кучињасо просечна физичка активност , соджи глукозамин и хондроитин кои го подржуваат развојот на зглобовите и мускулите

  Земја на потекло – Италија

 • Alе Dog High Power 20 kg

  2,200.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -29%
  Сирови масти-13%
  Сирови-влакна-3,5%

  Комплетна храна за возрасни кучиња висока физичка активност , од пилешко и говедско месо

  Земја на потекло –Италија

 • Alе Dog Junior 20 kg

  2,200.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -27%
  Сирови масти-13%
  Сирови-влакна-3,5%

  Комплетна храна за кучињасо од сите големи раси , од пилешко месо, за правилен раст и развој

  Земја на потекло – Италија

 • Alе Dog Maintance 20 kg

  1,700.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -21%
  Сирови масти-6,5%
  Сирови-влакна-5%

  Комплетна храна за возрасни кучиња со умерена физичка активност , со говедско месо

  Земја на потекло – Италија

 • Alе Dog Sprint 20 kg

  2,400.00 ден

  Хемиски состав:

  Сирови протеини -30%
  Сирови масти-20%
  Сирови-влакна-3,5%

  Комплетна храна за кучиња со висока физичка активност , од говедско месо

  Земја на потекло –Италија

 • Anti-Slip Collar – Нелизгачки околувратник

  290.00 ден380.00 ден

  исклучително издржлив
  идеален за употреба во влажни услови

 • Anti-Slip Leash – Поводник

  420.00 ден

  исклучително издржлив
  идеален за употреба во влажни услови
  должина 100cm
  ширина 20mm

 • Anti-Slip Tracking Leash – Поводник за тренинг

  790.00 ден940.00 ден

  исклучително издржлив
  идеален за употреба во влажни услови

 • Ball – Топче

  160.00 ден

  Изработено од гума
  Бои: жолта, црвена, зелена
  Ø 7 cm
  Земја на потекло – Германија

 • Ball – Топче

  350.00 ден450.00 ден

  Изработено од варена гума , отпорно на кинење
  Бои: жолта, црвена, плава
  Ø 7 cm

 • Ball Toy Fastic ,Squeaky

  260.00 ден320.00 ден
 • Ball ToyFastic Squeaky – Топче

  350.00 ден

  направени од TPR
  без оставање на отисок од забите
  нежна за забите и непцата
  Ø 6 cm

 • Ball with Rope – Топка со јаже

  290.00 ден

  должина на јажето 60 cm
  Боја: црвена, жолта и црно бела
  Ø 6 cm

1 2 3 4 30 31 32