Производи

Ball with Rope – Топка со јаже

290.00 ден

должина на јажето 60 cm
Боја: црвена, жолта и црно бела
Ø 6 cm

Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Боја

Жолта, Црвена, Црно-бело