Производи

Dog Cage – Жичен транспортер на расклопување

3,300.00 ден8,400.00 ден

За употреба на изложби, и патувања
Лесно се склопува и расклопува
Со рачка
Отстранлива пластична база за лесно чистење

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Димензии

63 x 48 x 57 cm 1 врата

76 x 54 x 64 cm 2 врати

76 x 54 x 64 cm 2 врати (закосен)

92 x 63 x 74 cm    2 врати

92 x 63 x 74 cm    2 врати  (закосен)

107 x 74 x 85 cm  2 врати (закосен)

Additional information
Димензии (cm)

63x48x57, 76x54x64, 92x63x74, 107x74x85

Врати

2 врати, 2 врати – закосен